Pleisterwerken

Bij de nieuwbouw van je woning zal je wellicht ook pleisterwerken  gepland hebben. De uiteindelijke eindlaag van een muur is meestal pleister.  Hier kan je je nieuwbouw project mooi mee afwerken en verkrijg je een mooi resultaat.

Tegenwoordig heb je veel keus en er bestaan dan ook verschillende soorten pleister. Behangklaar het woord zegt het zelf, sausklaar dat is misschien niet voor iedereen zo duidelijk hier bedoelen ze dus verfklaar mee. In het verleden veel gebruik, een beetje uit de mode voor binnen is sierpleister. Sierpleister wordt geverfd, in de toekomst kan je dit nooit behangen.

Vele kiezen voor gyproc het voordeel is dat je dit zelf kunt doen. Maar letop als je de extra hulpmiddelen ook in rekening brengt. Gelet op hoeveel tijd er niet insteekt om uiteindelijk de naden perfect te laten sluiten, dan had je beter onmiddellijk een pleisterwerker of stukadoor ingehuurd.

Je bespaar op geld en tijd. Je hebt geen extra hulpmiddelen nodig en ook doordat een stukadoor perfect weet hoeveel materialen hij nodig heeft.  Het uurbedrag gaan we misschien denken dat dit veel kost per uur. Laat maar een klusser deze werken uitvoeren ze hebben veel meer tijd nodig dan de professionele stukadoor pleisterwerker. Als je dan je eind berekening maakt dan ben je niet echt goedkoper uit.

Ook het eindresultaat van een bijklusser kan natuurlijk nooit hetzelfde zijn als dat van een ervaren stukadoor die dagelijks niets anders doet dan pleisterwerken. .

Daarom geven wij jullie graag alvast  2 bedrijven door waar je een vrijblijvende offerte kan aanvragen voor je pleisterwerken.

Hanssen Pleisterwerken of Luyten Pleisterwerken  beide bedrijven zijn zeer bekende bedrijven in Limburg, die ook buiten Limburg dus in de regio Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel werkzaam zijn. Wij raden deze 2 bedrijven aan voor hun professionele karakter en uitstekende kwaliteit van de pleisterwerken.